Beveiliging nog makkelijker gemaakt

Op zoek naar een feilloos alarmsysteem, helemaal op maat van uw beveiligingsnoden én handig in gebruik? Varel Alarm biedt u een nieuw, geavanceerd alarmsysteem. Een uniek beveiligingssysteem dat u via een handig bedieningsklavier of eenvoudigweg via uw smartphone kan bedienen. Kortom, een volledig draadloos systeem waarmee de bediening van uw huis- of kantoorbeveiliging kinderspel wordt.

ENKEL VOORDELEN

TOUCHTOETSENBORD

Dankzij het bedieningsklavier met touchtoetsenbord kan u rekenen op een optimaal gebruiksgemak. Gebruiksvriendelijk, voorzien van programmeerbare sneltoetsen én een vleugje design? Een topcombinatie!

HANDIGE APP

Uw beveiligingssysteem eenvoudig bedienen via uw smartphone? Geen enkel probleem! Met de applicatie kan u het systeem in/uitschakelen, domotica apparatuur aan/uitzetten, detectoren overbruggen, de status en historiek van het systeem bekijken en zoveel meer.

WEBAPPLICATIE VOOR BEHEER

De interactieve webapplicatie maakt het mogelijk om uw inbraakcentrale te controleren, bedienen en configureren vanuit een webbrowser. Aanvullend kan u vanuit de webapplicatie uw systeem registreren, gebruikers toevoegen en zoveel meer.

STROOM & NOODVOEDING

Bij Varel Alarm voorzien we iedere centrale van een vaste stroomaansluiting en werken we niet met onveilige adapters. Een alarmsysteem moet immers verder functioneren bij stroomuitval. Daarom bevat de centrale een noodaccu die deze verder laat functioneren voor een bepaalde periode.

MOGELIJKHEID TOT INBOUW

Het bedieningsklavier kan eenvoudigweg ingebouwd worden in de muur voor een strakke, esthetische look. Wenst u toch liever opbouw? Ook dat is mogelijk.

DRAADLOZE DETECTIE

Dit geavanceerde alarmsysteem maakt gebruik van 2-wegcommunicatie. Dit heeft als groot voordeel dat de detectoren weten of het systeem is in- of uitgeschakeld. Is het systeem uitgeschakeld, dan zal deze detector geen onnodige signalen sturen naar de centrale wat een aanzienlijke batterijbesparing met zich meebrengt. Daarnaast zorgt deze technologie ervoor dat de detectoren niet in slaap vallen en zich enkele minuten automatisch uitschakelen na detectie.

SNELLERE IP-COMMUNICATIE

Door de IP-communicatie gebeurt de communicatie naar de meldkamer uitermate snel. Binnen enkele seconden zijn ze op de hoogte van de status van uw alarmsysteem om zodoende zeer snel een interventie te starten.

INCERT KWALITEITSLABEL

Zowel de inbraakcentrale als de detectie apparatuur zijn Incert gekeurd. Dit is het Belgische kwaliteits- label voor elektronische beveiliging. Varel Alarm is een Incert erkend installateur. Hiermee garanderen wij

u een correcte uitvoering van uw beveiligingsplan en een installatie volgens de regelgeving en normen van overheid en verzekeringsmaatschappijen.