Varel alarm, de specialist in brandbeveiliging

Als specialist zorgen we ervoor dat u het niet te warm krijgt. Met een ruim assortiment aan branddetectoren- en melders bieden we u altijd de juiste oplossing, perfect afgestemd op uw gebouw. Van een woning tot bedrijfspand, wij zorgen voor brandbeveiliging op maat. Is er al een inbraaksysteem? Varel Alarm kan hier perfect branddetectoren op aansluiten.

Brandbestrijding

Eens het kwaad geschied, is het enkel een kwestie van zo snel mogelijk te reageren. Ontdek onze hoogwaardige en kwalitatieve brandbestrijders die de brand in geen tijd onder controle brengen.

Brandblussers

Brandblussers zijn sinds jaar en dag het eerste hulpmiddel bij brandbestrijding. Ze zijn geschikt als preventie- en protectiemiddel tegen alle soorten brand vanwege hun praktisch en functioneel gebruik.
Ontdek ons compleet gamma aan blustoestellen; van poederblussers en CO2 blussers tot schuimblussers.

Branddekens

Een blusdeken of branddeken is een deken die u over een vuur heen legt om het in een vroeg stadium te doven. De deken is gemaakt van een niet of zeer slecht brandbaar materiaal, al dan niet gecoat met een brandwerend middel. Doordat de deken de zuurstof ontneemt van de vuurhaard dooft het vuur. Dit blusmiddel is geschikt voor kleine vloeistofbranden, personen die in brand staan of in geval van een brandende friteuse.

Hebt u vragen over
onze brandbeveiliging?

Contacteer ons

bewegingsdetector
Bewegingsdetectie

gasdetector
Gasdetectie

overvalknop
Overvalknop

waterdetectie
Waterdetectie

kluisdetector
Kluisdetectoren

inbraakdetector
Draadloze detectie

U kan ons 100% vertrouwen
Ontdek waarom

Geloof ons niet, geloof onze klanten!
KLIK HIER

Nuttige informatie

wetgeving

In de loop der jaren is er heel wat wetgeving ontstaan omtrent brandbeveiliging. Wij vinden het onze taak u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen.
Lees meer

handleidingen

Op zoek naar de handleiding van uw systeem? Hier hebben we voor u de belangrijkste handleidingen en formulieren in verband met beveiliging gebundeld. Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht.
Lees meer

4 stappen naar veiligheid

Dankzij onze performante aanpak wordt u vlot geholpen.

offerte opstellen

We gieten uw beveiligingsnoden in een offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze wordt met u overlopen. Vragen? Aarzel niet.

onderhoud

Op regelmatige basis komen we bij u langs om uw beveiligingssystemen in optimale conditie te houden.

bezoek ter plaatse / beveiligingsstudie

We komen bij u langs om een zo goed mogelijk zicht te krijgen op uw situatie. Vertel ons uw noden en wensen en wij vertalen ze naar een beveiligingsplan op maat.

Plaatsing

Ons team van getrainde vakmensen komt alles plaatsen en in gereedheid brengen om uw veiligheid te garanderen, elke dag opnieuw.