100% beveiliging tegen inbraak

Op zoek naar veiligheid op uw maat? Onze adviseurs helpen u graag bij het opstellen van een compleet beveiligingsconcept afgestemd op uw noden en wensen. Van detectie- en reactiesystemen tot een sluitend beveiligingsplan: wij bieden altijd een oplossing op maat
die uiterst betrouwbaar is en bovendien gemakkelijk te bedienen.

Krachtige alarmering

inbraak-alarmeringVan alarm tot interventie, bij Varel Alarm doen we er alles aan om uw veiligheid te garanderen.

Alarmering Sirenes

Niets zo efficiënt als een sirene. Ontdek ons uitgebreid gamma in verschillende maten en met een prachtige designbehuizing. Bovendien zijn de sirenes van hoge kwaliteit en uitgerust met een anti-sabotagesysteem. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze beveiligingsspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Mistgenerator

Naast de gebruikelijke sirenes kan men opteren voor een mistgenerator. Dit toestel spuit bij alarm een ruimte volledig vol met ondoorzichtbare rook. Dit is uitermate efficiënt om de buit te minimaliseren.

Varel Alarm zorgt voor een degelijke plaatsing zodat er steeds een controle detector in alarm moet komen alvorens de rook in de ruimte wordt gespoten.

Hebt u vragen over
onze alarmering?

Contacteer ons

bewegingsdetector
Bewegingsdetectie

gasdetector
Gasdetectie

overvalknop
Overvalknop

waterdetectie
Waterdetectie

kluisdetector
Kluisdetectoren

inbraakdetector
Draadloze detectie

U kan ons 100% vertrouwen
Ontdek waarom

Geloof ons niet, geloof onze klanten!
KLIK HIER

Nuttige informatie

wetgeving

In de loop der jaren is er heel wat wetgeving ontstaan omtrent brandbeveiliging. Wij vinden het onze taak u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen.
Lees meer

handleidingen

Op zoek naar de handleiding van uw systeem? Hier hebben we voor u de belangrijkste handleidingen en formulieren in verband met beveiliging gebundeld. Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht.
Lees meer

4 stappen naar veiligheid

Dankzij onze performante aanpak wordt u vlot geholpen.

offerte opstellen

We gieten uw beveiligingsnoden in een offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze wordt met u overlopen. Vragen? Aarzel niet.

onderhoud

Op regelmatige basis komen we bij u langs om uw beveiligingssystemen in optimale conditie te houden.

bezoek ter plaatse / beveiligingsstudie

We komen bij u langs om een zo goed mogelijk zicht te krijgen op uw situatie. Vertel ons uw noden en wensen en wij vertalen ze naar een beveiligingsplan op maat.

Plaatsing

Ons team van getrainde vakmensen komt alles plaatsen en in gereedheid brengen om uw veiligheid te garanderen, elke dag opnieuw.