100% beveiliging tegen inbraak

Op zoek naar veiligheid op uw maat? Onze adviseurs helpen u graag bij het opstellen van een compleet beveiligingsconcept afgestemd op uw noden en wensen. Van detectie- en reactiesystemen tot een sluitend beveiligingsplan: wij bieden altijd een oplossing op maat
die uiterst betrouwbaar is en bovendien gemakkelijk te bedienen.

De juiste detectie

Inbraakbeveiliging begint bij detectie. Varel Alarm beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan detectoren met ieder zijn eigen toepassing. Zo zorgen we voor de juiste detector in de juiste situatie, of het nu gaat om binnen- of buitenbeveiliging voor huis, bedrijf, magazijn, school,…

Brand-, gas- en waterdetectie

Naast inbraakbeveiliging zorgt Varel Alarm ook voor brand-, gas- en waterdetectie. Branddetectoren kunnen eenvoudig worden aangesloten op het inbraaksysteem. Gasdetectoren onderzoeken dan weer de lucht op schadelijke gassen. Van zodra een bepaalde explosie- en/of toxiciteitsdrempel overschreden is, stuurt de detector een alarm uit.

Waterdetectoren, ten slotte, registreren stijgend water en zorgen meteen voor een signaal dat tevens ook naar onze meldkamer kan doorgestuurd worden. Wij doen dan onmiddellijk het nodige, volgens uw specifieke wensen.

Bekijk hier het overzicht van onze detectoren.
Onze beveiligingsspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

bewegingsdetector
Bewegings
detectie

gasdetector
Gasdetectie

overvalknop
Overvalknop

waterdetectie
Waterdetectie

kluisdetector
Kluisdetectoren

inbraakdetector
Draadloze detectie

Hebt u vragen over
onze alarmsystemen?

Contacteer ons

bewegingsdetector
Bewegingsdetectie

gasdetector
Gasdetectie

overvalknop
Overvalknop

waterdetectie
Waterdetectie

kluisdetector
Kluisdetectoren

inbraakdetector
Draadloze detectie

U kan ons 100% vertrouwen
Ontdek waarom

Geloof ons niet, geloof onze klanten!
KLIK HIER

Nuttige informatie

wetgeving

In de loop der jaren is er heel wat wetgeving ontstaan omtrent brandbeveiliging. Wij vinden het onze taak u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen.
Lees meer

handleidingen

Op zoek naar de handleiding van uw systeem? Hier hebben we voor u de belangrijkste handleidingen en formulieren in verband met beveiliging gebundeld. Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht.
Lees meer

4 stappen naar veiligheid

Dankzij onze performante aanpak wordt u vlot geholpen.

offerte opstellen

We gieten uw beveiligingsnoden in een offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze wordt met u overlopen. Vragen? Aarzel niet.

onderhoud

Op regelmatige basis komen we bij u langs om uw beveiligingssystemen in optimale conditie te houden.

bezoek ter plaatse / beveiligingsstudie

We komen bij u langs om een zo goed mogelijk zicht te krijgen op uw situatie. Vertel ons uw noden en wensen en wij vertalen ze naar een beveiligingsplan op maat.

Plaatsing

Ons team van getrainde vakmensen komt alles plaatsen en in gereedheid brengen om uw veiligheid te garanderen, elke dag opnieuw.