100% beveiliging tegen inbraak

Op zoek naar veiligheid op uw maat? Onze adviseurs helpen u graag bij het opstellen van een compleet beveiligingsconcept afgestemd op uw noden en wensen. Van detectie- en reactiesystemen tot een sluitend beveiligingsplan: wij bieden altijd een oplossing op maat
die uiterst betrouwbaar is en bovendien gemakkelijk te bedienen.

Onmiddellijke interventie

meldkamerGeen alarm zonder interventie. Bij Varel Alarm staan we dag en nacht paraat om meteen in te grijpen.

Meldkamer

Een sterk alarmsysteem kan pas werken met een even sterke reactie erop. De meldkamer ontvangt alle alarmen door middel van een code. Op het scherm van de operator verschijnt naast het alarm ook de gegevens van de klant, de installateur en de taak die de operator moet uitvoeren. Snel en efficiënt zal hij/zij de nodige acties ondernemen en een eventuele interventie coördineren. Bovendien is de meldkamer 24 uur op 24 bemand, zo gaan er nooit alarmmeldingen verloren.

Bewaking

Varel Alarm biedt ook diensten ter opvolging van een alarm. Zo kan bij ieder alarm een bewakingsagent opgeroepen worden om de situatie ter plaatse te verkennen. Loos alarm? Dan zal hij u dat onmiddellijk vertellen. Is er toch sprake van een echte inbraak, dan worden de eigenaars en de overheidsdiensten verwittigd. Na de interventie ontvangt u een rapport met een beschrijving van het incident.

De interventiedienst staat volledig in het teken van professionalisme. Alle bewakingsagenten zijn in uniform en verplaatsen zich met een voertuig van de bewakingsmaatschappij dat uitgerust is met de nodige communicatiemiddelen. Ze hebben allen een wettelijke opleiding gevolgd en moeten strenge controles ondergaan vooraleer ze in dienst mogen treden.

Meldkamer en interventie inbraak

Bij een alarmmelding is snel en professioneel handelen een must. Daar zorgen onze operatoren in de meldkamer voor. Varel Alarm kan bij ieder alarm ook zorgen voor interventies door bewakingsagenten.

Hebt u vragen over
onze interventie?

Contacteer ons

bewegingsdetector
Bewegingsdetectie

gasdetector
Gasdetectie

overvalknop
Overvalknop

waterdetectie
Waterdetectie

kluisdetector
Kluisdetectoren

inbraakdetector
Draadloze detectie

U kan ons 100% vertrouwen
Ontdek waarom

Geloof ons niet, geloof onze klanten!
KLIK HIER

Nuttige informatie

wetgeving

In de loop der jaren is er heel wat wetgeving ontstaan omtrent brandbeveiliging. Wij vinden het onze taak u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen.
Lees meer

handleidingen

Op zoek naar de handleiding van uw systeem? Hier hebben we voor u de belangrijkste handleidingen en formulieren in verband met beveiliging gebundeld. Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht.
Lees meer

4 stappen naar veiligheid

Dankzij onze performante aanpak wordt u vlot geholpen.

offerte opstellen

We gieten uw beveiligingsnoden in een offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze wordt met u overlopen. Vragen? Aarzel niet.

onderhoud

Op regelmatige basis komen we bij u langs om uw beveiligingssystemen in optimale conditie te houden.

bezoek ter plaatse / beveiligingsstudie

We komen bij u langs om een zo goed mogelijk zicht te krijgen op uw situatie. Vertel ons uw noden en wensen en wij vertalen ze naar een beveiligingsplan op maat.

Plaatsing

Ons team van getrainde vakmensen komt alles plaatsen en in gereedheid brengen om uw veiligheid te garanderen, elke dag opnieuw.