Nieuws

Fiets op slot!

Met de start van het wielerseizoen schiet het aantal fietsdiefstallen elk jaar weer de hoogte in. Vaak gaat het om professionele bendes die inbreken in fietsenwinkels om daar de duurste koersfietsen uit de rekken te plukken.

Nieuwe collega in het verkoopteam

Met fierheid mogen we aankondigen dat Nico Willekens ons verkoopteam komt versterken. Hij heeft een zeer uitgebreide kennis en ervaring over beveiligingssystemen.

Rookmelders van levensbelang

Rookmelders kunnen van levensbelang zijn, vooral ‘s nachts. Al te vaak sterven mensen in een woningbrand, omdat ze simpelweg niet wakker worden van de rookontwikkeling. Terwijl u voor slechts enkele euro’s uw veiligheid en die van uw gezin aanzienlijk kunt verhogen.

Varel Alarm stelt nieuwe draadloze alarmcentrale voor

Op Bouwinnovatie, dé beurs voor interieur, renovatie en bouw in Hasselt, stelde Varel Alarm in januari met trots een nieuwe alarmcentrale voor. De nieuwe Varel-centrale kan via een online applicatie, dus op afstand, bestuurd worden.

Beveiliging nog makkelijker gemaakt

Op zoek naar een feilloos alarmsysteem, helemaal op maat van uw beveiligingsnoden én handig in gebruik? Varel Alarm biedt u …