Veilige toegangscontrole

Toegangscontrole maakt het mogelijk om op een veilige, flexibele en rendabele manier, gecontroleerd toegang te verlenen. Dit aan de hand van verschillende manieren; van kaart tot irisscan. Een goed opgebouwd toegangscontrolesysteem kan bovendien ook gecombineerd worden met een alarmsysteem.

Bestel je alarmsysteem in oktober en geniet van 1 Jaar gratis onderhoud (*)

(*) Actievoorwaarden ter inzage in de toonzaal

Tijd en ruimte

Met toegangscontrole bepaalt u wanneer en waar iemand mag komen. De magazijnier die in het weekend moet werken, mag bijvoorbeeld niet binnen bij de administratie. Tevens kan u via dit controlesysteem het alarmsysteem bedienen en aanpassingen uitvoeren.
Toegangscontrole is een complex gegeven. De experts van Varel Alarm zoeken voor u graag de gepaste oplossing.

MaxAssets: ultieme vorm van toegangscontrole

Met het MaxAssets-systeem kan u elk apparaat in het gebouw beveiligen: van beamer tot computer. Elk toestel is voorzien van een netwerkkabel. Om het apparaat te verwijderen, moet u inloggen op het netwerk. Verwijdert u de kabel zonder toestemming, dan gaat een alarm af. Dat kan via e-mail of pop-ups, maar evengoed met een sirene.

Hebt u vragen over
onze toegangscontrole?

Contacteer ons

U kan ons 100% vertrouwen
Ontdek waarom

Geloof ons niet, geloof onze klanten!
KLIK HIER

Nuttige informatie

wetgeving

In de loop der jaren is er heel wat wetgeving ontstaan omtrent camerabewaking. Wij vinden het onze taak u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen.
Lees meer

handleidingen

Op zoek naar de handleiding van uw systeem? Hier hebben we voor u de belangrijkste handleidingen en formulieren in verband met beveiliging gebundeld. Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht.
Lees meer

4 stappen naar veiligheid

Dankzij onze performante aanpak wordt u vlot geholpen.

offerte opstellen

We gieten uw beveiligingsnoden in een offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze wordt met u overlopen. Vragen? Aarzel niet.

onderhoud

Op regelmatige basis komen we bij u langs om uw beveiligingssystemen in optimale conditie te houden.

bezoek ter plaatse / beveiligingsstudie

We komen bij u langs om een zo goed mogelijk zicht te krijgen op uw situatie. Vertel ons uw noden en wensen en wij vertalen ze naar een beveiligingsplan op maat.

Plaatsing

Ons team van getrainde vakmensen komt alles plaatsen en in gereedheid brengen om uw veiligheid te garanderen, elke dag opnieuw.