Varel Alarm stelt nieuwe draadloze alarmcentrale voor

Op Bouwinnovatie, dé beurs voor interieur, renovatie en bouw in Hasselt, stelde Varel Alarm in januari met trots een nieuwe alarmcentrale voor. De nieuwe Varel-centrale kan via een online applicatie, dus op afstand, bestuurd worden.

Net als andere jaren stond Varel Alarm paraat voor de verkennende (ver)bouwer op Bouwinnovatie. Dit jaar stelde Varel er een nieuwe alarmcentrale voor die van buiten het beveiligde pand bestuurd kan worden. Via een online applicatie kunt u de centrale van een afstand bedienen en opvolgen. Bovendien kunt u het alarm ook met draadloze componenten laten installeren. Rekening houden met technische of esthetische bezwaren tegen de bekabeling van een alarminstallatie is met andere woorden verleden tijd.

Met deze nieuwe alarmcentrale biedt Varel Alarm een draadloos systeem dat INCERT*-gecertificeerd is en dus beantwoordt aan het kwaliteitslabel bij uitstek inzake bescherming van gebouwen. Hoewel de draadloze techniek al langer bestaat, komt Varel er pas mee op de markt nu het INCERT-merk kan garanderen dat het om een betrouwbaar en stabiel kwaliteitsalarmsysteem gaat.

De nieuwe Varel-centrale is uiterst geschikt voor particulieren en kleinere beveiligingsinstallaties.

Hebt u vragen of bent u op zoek naar meer informatie op maat? Contacteer een beveiligingsadviseur op info@varelalarm.be.

*Het Belgische kwaliteitslabel voor elektronische inbraaksystemen.