Wanneer werd uw alarminstallatie nog eens nagekeken?

Met uw auto moet u regelmatig op onderhoud. En ook uw verwarmingsketel laat u regelmatig nakijken. Maar uw alarmsysteem, hoe zit het daarmeeNochtans is ook hier een goede opvolging belangrijk voor de juiste werking. Jammer genoeg zien heel wat installateurs dit over het hoofd. Wij bij Varel Alarm niet.

Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande alarmsystemen. Alle apparatuur die wij installeren, testen we uitvoerig zelf. Vanuit onze jarenlange expertise kennen wij onze producten door en door. Wij maken er een punt van om de geldende normen en richtlijnen rond alarminstallaties strikt in acht te nemen. Dat is geen sinecure in een wereld waarin de interventiesystemen almaar complexer worden. Door onze technische uitrusting, de permanente bijscholing van ons personeel en onze alertheid voor technologische ontwikkelingen, kunnen wij u steeds het beste blijven bieden.

Wij gaan voluit voor een langetermijnrelatie met u. Als professionele beveiligingspartner zijn onze plaatsingsdienst en onze interventieploegen elke dag van de week dag en nacht bereikbaar. Investeren in een betrouwbare partner voor uw alarminstallaties loont. Zo zorgen wij al 40 jaar voor de gemoedsrust van meer dan 10.000 klanten. Hebt u vragen of bent u op zoek naar meer informatie op maat? Contacteer een beveiligingsadviseur op advies@varelalarm.be.